YouTube kanaler

YouTube kanaler

 

 

Youtube innehåller många givande och underhållande kanaler kring fitness och träning.

Här är några jag följer:

 

Mike Matthews

Utan tvekan den kanal som har den mest ingående och givande informationen kring att bygga en atletisk kropp. Mike har inte så många följare som andra, kan vara att videoklippen ofta ligger kring timmen och många orkar helt enkelt inte ta in all information. Men som sagt, outstandig info om du jämför med andra kanaler.

 

hqdefault

 

Omar lsuf

Den första kanalen jag började följa, verkligen en bra och underhållande kanal. Killen har varit med länge, är kunnig och har många följare. Vissa klipp innefattar också styrkelyft som kan vara intressant för de som vill fokusera mer på styrka än att optimera muskelmassa. En favorit.

 

Qxry0Wam

 

 

Hodget Twins

Riktigt rolig och underhållande kanal. Tidigare avsnitt inriktade på träning och kosttillskott men har på senare tiden fokuserat mer på underhållning. Roligt att se hur tvillingarna agerar tillsammans, grymt rolig dialog mellan dessa bröder. Rekommenderar starkt deras tidigare klipp (1 år och bakåt) som är blandade med bra info kring träning/kost men också många goda skratt.

 

make-twice-the-gains-with-the-hodgetwins-workout-4

 

 

Kinobody

Kinobody använder sig av en friare form av periodisk fasta med mycket bra träningsprogram. Killen kan verka lite självupptagen och utseendefixerad men hans grundläggande tänk är helt rätt. Leva en fri livsstil och inte gräva ner sig för djupt i fitnessbranschen. Problemet med Kinobodys upplägg är att killen själv har gener en bra bit över genomsnittet, så det blir svårt att få samma resultat som honom med denna metod . Helst ska du, innan du kör Kinobodys metod, byggt upp en rejäl muskelmassa då du troligtvis inte kommer hela vägen utan att periodiskt bulka efter newbie perioden. Men efter du nått ditt mål är Kinobodys upplägg ett utmärkt sätt att bibehålla det du byggt upp och kunna bli riktigt ”shreddad”.

 

 

Aq6J6knJS6QUkjzXrOWM_bg-greg-darker